KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  KAJAK TILBUD   Indledning    
           
 

▪   Indledning
▪   Behov & Egenskaber
▪   Hav- og kystfiskeri
▪   Kyst- og fjordfiskeri
▪   Sø- og åfiskeri 

KAJAKFISKER.dk har indgået samarbejdsaftale med forretningen Kano & Kajak Butikken, Skovshoved Havn 10A, 2920 Charlottenlund.

Valget er faldet på Kano & Kajak Butikken, fordi forretningen er velkon-solideret, den har dygtige ansatte i butikken, og den har et meget bredt sortiment af kajakker der dækker alle genre inden for kajakfiskeri. Forretningen har foruden det brede sortiment af kajakker, også alt i udstyr og beklædning.

Forretningen har valgt at fokusere på salg og service af kanoer og kajakker samt udstyr og beklædning herfor. Den har bevidst valgt IKKE at beskæftige sig med outdoor, rafting, klatring, mountinbike o.s.v.

Kano & Kajak Butikken afholder kurser i kajakroning, der kan tilpasses individuelle behov og ønsker.


Lystfiskerens behov og kajakkens egenskaber
Når du for første gang skal ud og vælge en kajak som du vil fiske fra, er der mange spørgsmål som skal afklares. Den største opgave for dig vil være, at gøre dig dit behov klart. Kig under menupunktet Behov & Egenskaber, for at få et bedre overblik over dine behov og de egenskaber, som din fremtidige kajak skal have.

Personalet i Kano & Kajak Butikken er meget behjælpelig med at finde frem til lige præcis den kajak som passer bedst til dine behov som lystfisker.


Tilbud for lystfiskere

Kano & Kajak Butikken sælger kajakker der er fremstillet med decideret henblik på fiskeri, og derudover flere andre kajakker som ikke er direkte fiskekajakker, men som alligevel egner sig fortrinneligt til fiskeri.

Butikken har jævnligt gode tilbud på kajakker, udstyr og beklædning, og der arbejdes på at sammensætte specielle tilbud på forskellige kajakker og udstyr i forbindelse med messen "Både i Bella". Du er altid velkommen til at tage kontakt direkte til Kano & Kajak Butikken.


Konkrete forslag til kajak
Valg af kajak er et individuet anliggende, uanset om du vil bruge den til at fiske fra, eller om du blot vil bruge den til at ro i. For os lysfiskere har Kano og Kajak Butikken et stort udvalg, så man virkelig har mulighed for at sammenligne de forskellige produkter.

Generelt og rent overorndet kan vi måske inddele vores behov efter følgende mønster og typer fiskeri:

  1.  Hav- og kystfiskeri
  2.  Kyst- og fjordfiskeri
  3.  Sø- og åfiskeri

Der findes flere konkretet forslag til velegnede kajakker. Se i menuen til venstre, for at finde nogle af de kajakker som passer til hver type fiskeri. Lad os understrege, at der er tale om forslag, og at du er mere end velkommen til at checke det store udvalg, både på forretningens hjemmeside og i butikken på Skovshoved Havn.


 

Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024