KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  FISKERI   Indledning    
           
 

▪  Indledning
▪  Byttedyr
▪  Fiskegrej
▪  Øvrigt udstyr


 

I denne sektion kigger vi specielt på byttedyr, fiskegrej og fiskemetoder. Først og fremmest på et overordnet niveau, som en introduktion for dig som ikke har den store erfaring som sports- og lystfisker.

Der kan fiskes efter de forskellige byttedyr ved brug af forskellige metoder. Metoderne nævnes overfladisk, og behandles mere omfattende i sektionen Kajakfiskeri. En af de gode ting ved kajakfiskeri er, at man kan fiske efter samme principper som både molefiskeri, kystfiskeri og bådfiskeri - herunder pirkefiskeri og trolling, eller dørgning som det nok er mere korrekt at kalde det.

Søger du specielle oplysninger om hjul, stænger, liner, endeagn o.s.v., henvises du til andre og mere dybtgående sider, som tager sig mere kærligt af de emner. Og naturligvis grejforretningerne, som rundhåndet ligger spredt ud over det danske land.

For den erfarne lystfisker vil der nok ikke være så meget at hente i denne sektion, men som begynder eller som kajakroer der gerne vil supplere ekspeditionerne med lidt forhånden værende, naturlig og meget frisk og økologisk føde til trangia’en, kan der måske godt dukke et brugbart tip eller to op.

 

 

 Copyright© kajakfisker.dk

Copyright© kajakfisker.dk


Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024