KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PROFIL & INFO   Profil    
           
 

▪  Profil
▪  Kontakt
▪  Samarbejde & Links
▪  Special thanks
▪  Copyright


 

Bjarne Poulsen, født i december 1962, og har fisket siden barnsben. Har altid været fascineret af den natur, som KAJAKFISKER.dk overordnet er dedikeret til.

Fulgte som knægt med mor og far på camping i Sverige, hvor mange weekends og ferier blev tilbragt i kano. Naturligvis med fiskestang og blinkboks som obligatorisk udstyr, sammen med paddel og svømmevest.

Kajakfiskeriet blev interessant omkring årtusindeskiftet. Specielt efterårets store springende havørreder på kysten, ledte tankerne hen på potentielle fiskefartøjer. Det er sjovt, som de fisk ALTID er ti meter længere ude end man kan kaste.

Magasinet Fisk & Fri havde en serie artikler om kajakfiskeri, skrevet af Kim Olesen. En forårsdag på Stevns blev Kim pumpet for yderligere oplysninger, som senere skulle bruges til at vælge hvilken kajak der skulle investeres i.

Internettet var efterhånden også begyndt at byde på materiale om kajakfiskeri, ikke bare udenlandske sider, men også sider på dansk. Bjørn Thomsen's artikel om "gearstangs fiskeri" var med til at sætte skub i tankerne om erhvervelse af en kajak.

I januar 2002 blev den første kajak så købt, og wadersne har aldrig været brugt siden! Naturligvis var købet af kajak rettet mod et intensiveret fiskeri efter havørred, men ret tidligt stod det klart, at mulighederne med kajakken rækker meget, meget længere end kun lige jagten på havørred.

Hus, familie og arbejde er med til at reducere antallet af fisketurer, men til gengæld bliver hver eneste time i naturen i højere grad værdsat og nydt. Og det er vel det, som det hele drejer sig om. At nyde naturen.

 

 
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024