KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PRÆSENTATION   Indledning    
           
 

▪  Indledning
▪  Større arrangementer
▪  Lokale arrangementer
▪  Prøv en tur i kajak
▪  Kajak & Udstyr


 

Interessen for kajakroning og fiskeri er enorm. Roklubber har ventelister og specialforretningernes kajakkurser er altid fuldt bookede.

Oplysningsarbejdet omkring kajakfiskeri dækker bl.a. over præsentation ved større arrangementer som Jagt & Fiskeri messen og Lystfiskeriets Dag. Arbejdet er også præsentation af kajakfiskeri til lokale arrangementer i klubber som fx Grejmarkedet i Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening og til almindelige og hyggelige klubaftner.

Orientering om kajakfiskeri kan også foregå på helt individuelt niveau. Har du brug for at opleve en introduktion til kajakken og de muligheder som den kan bidrage med til dit fiskeri, så tag kontakt til KAJAKFISKER.dk. Vi kan tage udgangspunkt i en kystnær tur, hvor vi snakker om sikkerhed, kajaktyper, udstyr, grej, beklædning, fiskemetoder og alle de mange andre emner som er indbegrebet af fiskeri fra kajak.

Tag et kig på menupunkterne til venstre, og se om ikke der er en oplysnings-form som passer dig og måske din forening.

.

 

Messe01

GrejMarked01

Stevns01
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024