KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  KAJAK   Indledning    
           
 

▪  Indledning
▪  Kajaktyper
▪  Fiskekajak
▪  At ro kajak
▪  Sikkerhed
▪  Udstyret
▪  Transport
▪  Opbevaring
▪  Køb & Salg


 

Sektionen Kajak handler naturligt nok om kajakker, og hvordan man begår sig med det fartøj. De seneste ti år er markedet nærmest eksploderet, både i Danmark og over det meste af den vestlige verden, så der er nok at tage fat på. Antallet af mærker, modeller, typer og pagajer og udstyr til kajakker er umådeligt stort.

Sektionen er først og fremmest rettet mod lystfiskere, der gerne vil vide noget mere om kajakken og det mest nødvendige udstyr. Hvis du allerede er kajakroer, vil der nok ikke være så meget at hente i denne sektion. Behandlingen af de forskellige emner er til tider ret overfladisk, men alligevel tilstrækkelig for den som endnu ikke har stiftet bekendtskab med kajak og roning.

Da kajakfiskeri kan være mange forskellige ting, er der også flere forskellige typer som er velegnede til vores brug. Du vil ikke få et entydigt svar på, hvilken kajak som er den perfekte og eneste korrekte fiskekajak, men du vil få en indsigt i, hvad du skal være observant på, hvis du skal ud og investere i et fartøj som du skal fiske fra.

I kyndige hænder er kajakken er et pragtfuldt fartøj. Modsat kan det også i bogstaveligste forstand være en dræbermaskine. Sikkerhed er nok det mest omfattende afsnit på denne side, og sådan skal det være.

Søger du specielle oplysninger om typer, konstruktioner, materialer o.s.v., henvises du til andre og mere dybtgående sider, som tager sig mere kærligt af de emner. Og naturligvis forretningerne, som rundhåndet ligger spredt ud over det danske land.

 

 

 

Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024