KAJAKFISKER.dk
 
           
 
Forside ▪▪▪ Kajak ▪▪▪ Fiskeri ▪▪▪ Kajakfiskeri ▪▪▪ Præsentation ▪▪▪ Kajak tilbud ▪▪▪ Blog & Facebook ▪▪▪ Profil & Info
  PROFIL & INFO   Copyright    
           
 

▪  Profil
▪  Kontakt
▪  Samarbejde & Links
▪  Special thanks
▪  Copyright


 

Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret. Indholdet stilles alene til rådighed for visning og læsning og må ikke kopieres eller udgives på nogen måde (digitalt eller print), uden forudgående skriftlig tilladelse fra KAJAKFISKER.dk.    
  
Retningslinier for anvendelse af materialer fastsættes i hvert enkelt tilfælde. Der tages hensyn til en række forhold, bl.a. hvad der anvendes, formålet med reproduktionen, reproduktionsform, oplagets størrelse og om materialet skal bruges i tryksager, bøger o.lign..    
  
 
Specielt om fotos   
Har du en privat hjemmeside om kajakroning, lystfiskeri eller beslægtet emne, kan du få tilladelse til gratis at anvende enkelte fotos fra KAJAKFISKER.dk på din webside i en nærmere aftalt periode. Du skal blot sende en e-mail med anmodning om hvilket billede du vil bruge. Herefter vil du få en e-mail med formel tilladelse til at anvende billedet.

Billedet må efterfølgende ikke manipuleres, og ved offentliggørelse på din hjemmeside skal billedet ledesages af tydelig tekst om ophav, fx.: (Foto: KAJAKFISKER.dk).

 

 

 
Copyright© 2007 & 2008 KAJAKFISKER.dk.
Al indhold (tekst, design, layout og fotos) udgivet på denne webside tilhører KAJAKFISKER.dk, og er beskyttet af loven om ophavsret.

Opleves bedst med IE 6+, 1280x1024